18.01.2018 – Varalan majoituskäytännöt muuttuvat

 

Varalan majoituskäytännöt SOMTY:n kursseille muuttuvat. Muutos tulee voimaan välittömästi.

Ennen kurssin majoituspaikan on voinut varata SOMTY:n toimiston kautta, mutta tulevaisuudessa majoitukset varataan suoraan Varalan vastaanotosta. SOMTY:n toimistoon ennen muutosta tehdyt varaukset pysyvät voimassa myös muutoksen jälkeen. Tästä eteenpäin kaikki majoitusvaraukset, tiedustelut, muutokset sekä peruutukset tehdään suoraan Varalaan.

Yön yli kestävien kurssien yhteydessä on edelleen mahdollisuus yöpymiseen Varalassa 2 hengen huoneissa, joista tehdään automaattisesti pieni oletusvaraus. Huoneita on sopimushintaan tarjolla vain rajoitettu määrä kurssia kohden.

Kurssilaiset voivat tiedustella majoitusta suoraan Varalan vastaanotosta puhelimitse numerosta (03) 2631 111 tai sähköpostitse info@varala.fi. Suositeltavaa on, että sähköposti otsikoidaan selkeästi: huonevaraus, kurssin nimi ja ajankohta. Jos tulijalla on tiedossa huonekaveri, hänet kannattaa ilmoittaa samalla kerralla. Molempien puhelinnumero on ilmoitettava varauksen yhteydessä. Varalalla on oikeus majoittaa kahden hengen huoneeseen toinen samaa sukupuolta oleva henkilö, jos kurssilainen on ns. pariton majoittuja omalla kurssillaan.

Varalan vastaanoton aukioloajat näet Varalan sivuilta. Majoitus maksetaan paikan päällä vastaanottoon.

Huomioithan, että huoneita on rajoitettu määrä. Teethän siis majoitusvarauksesi hyvissä ajoin ennen kurssin alkua.

Jos joudut perumaan kurssin ja olet tehnyt majoitusvarauksen Varalaan, majoitusvaraus ei peruunnu automaattisesti kurssiperuutuksen yhteydessä. Majoituksen peruutukset, muutospyynnöt sekä tiedustelut hoidetaan suoraan Varalan vastaanottoon.