Tilattavat tuotteet

SOMTY hankkii ajoittain OMT-alan kirjallisuutta ja muita tuotteita myytäväksi.

Alta näet tilattavissa olevat tuotteet. Tilaukset tehdään sivun lopussa olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä SOMTY:n toimistoon.

Kaikkiin tilauksiin lisätään postikulut.

Hermoston biomekaniikka: Breig Revisited

ISB 978-0-646-47950-7

Hinta 60,50 euroa, sis alv 10 %

Hintaan lisää postituskulut

Raajojen nivelten manuaalinen mobilisointi

Freddy M Kaltenborn, ISB 951-99786-5-8

Hinta  22 euroa, sis. alv 10 %

Tilauksen tekeminen

Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tuotteet postitetaan seuraavana arkipäivänä suorituksen tultua. Tilauksia käsitellään SOMTY:n toimiston aukioloaikoina.

Tilauksen hintaan lisätään tuotteiden postikulut Suomen sisällä. Jos haluat tilata tuotteita Suomen ulkopuolelle, otathan yhteyttä SOMTY:n toimistoon. Tilaukset toimitetaan pakettina Postin kautta. Postituksessa käytetään sähköposti- ja puhelintietona henkilön lomakkeelle antamia tietoja. SOMTY ei vastaa Postin hävittämistä tuotteista, eikä SOMTY ole vastuussa Postin jakeluviivästyksistä.
Kaikilla myydyillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen on oltava käyttämätön ja vahingoittumaton. Myös reklamaatiot on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa. Palautus- ja reklamointiasioissa otathan yhteyttä SOMTY:n toimistoon.

Lunastamaton paketti
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, joka palautuu meille noutamattomana ilman täytettyä peruutusilmoitusta, peritään 15 euroa. Ethän siis tilaa tuotetta, jos et aio tai pysty noutamaan sitä. Asiakas vastaa itse antamistaan noutopiste-, osoite-, puhelinnumero-, palautuskoodi- ja nimitiedoista. Kaikki tilaukset käsitellään automaattisesti eikä annettuja tietoja tarkisteta tai korjata.

Palautettava tuote
Tuote tulee palauttaa siistinä ja hyvässä kunnossa 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Varmista ennen tuotteen takaisin lähetystä, ettei se ole vaurioitunut. Tuote on pakattava palautettaessa niin, ettei se vaurioidu.  Mikäli tuote ei ole alkuperäiskuntoinen eli myyntikuntoinen, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta koko tuotteen summan. Palautus maksaa asiakkaalle lähetyskulujen summan.

Lunastamaton paketti
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus. Lunastamatta jätetystä paketista, joka palautuu meille noutamattomana ilman täytettyä peruutusilmoitusta, peritään 25 euroa. Ethän siis tilaa tuotetta, jos et aio tai pysty noutamaan sitä. Asiakas vastaa itse antamistaan noutopiste-, osoite-, puhelinnumero-, palautuskoodi- ja nimitiedoista. Kaikki tilaukset käsitellään automaattisesti eikä annettuja tietoja tarkisteta tai korjata.

 

Jos tilauksesi lähetetään postipakettina, ilmoitetaan tämä numero postille.
Ole hyvä ja anna toimitusosoite
Ole hyvä, ja anna laskutusosoite, jos eri kuin toimitusosoite
Ole hyvä ja kirjoita tähän tilattavat tuotteet määrineen.