Kurssikalenteri täydentyy

SOMTY:n toimistolla on viime päivinä ollut iloinen tunnelma, kun kurssikalenteriin on saatu lisätä monta uutta kurssia. Lisäksi jäsenille tarkoitettuun webinaariin päätettiin tarjota osallistumismahdollisuus jopa 50:lle ei-jäsenelle. Tampere-talon paikat ei-jäsenten osalta täyttyivät viimeistä paikkaa myöten huimaa vauhtia, mutta SOMTY:n jäsenille tilaa vielä on. Ilmoittautumisen kanssa kannattaa kuitenkin pitää kiirettä jos Jari Rautiaisen olkapää-aiheista luentoa haluaa paikan päällä kuunnella, sillä paikkoja on rajoitetusti. Verkon välityksellä luennolle kuitenkin mahtuu varmasti mukaan. Tämä SOMTY:n historiassa uusi juttu, webinaari, järjestetään siis 27.3. klo 14 – 16.

Tuorein lisäys kalenterissa on toukokuussa järjestettävä Voimaharjoittelusta ja valmennuksellisesta näkökulmasta apua tulokselliseen fysioterapiaan -koulutus 15. – 16.5.. Tampereella Fressi Sykkeellä järjestettävä kaksipäiväinen koulutus antaa nimensä mukaisesti tietoja ja taitoja voimaharjoittelun yhdistämisestä fysioterapiaan. Erittäin mielenkiintoista sisältöä tarjolla niin fysioterapeuteille kuin alaa opiskelevillekin. Kouluttajina toimivat Sanna Eloranta (työfysioterapeutti, ravinto- ja fysiikkavalmentaja, fitnessvalmentaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti) sekä OMT-fysioterapeutti Juhani Taivela.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä

Kesäkuussa puolestaan suunnataan Turkuun Logomolle ja jatketaan matkaa Turku-Tukholma-Turku -risteilylle Viking Gracella. Laivakurssi “Logomosta laivalle – pään alueen kivut ja hoito” jakautuu siis kahteen paikkaan, joten osallistujat voivat osallistua pelkästään Logomon luentoihin tai vaihtoehtoisesti nauttia koko paketin Logomoineen ja laivoineen. Fysioterapeuttien lisäksi esimerkiksi hammaslääkärit saavat tästä koulutuksesta tärkeää tietoa, sillä Logomon luennoitsijana toimii mm. Tuija Teerijoki-Oksa, HLT, EHL. Muut kouluttajat kurssilla ovat ylilääkäri Olli Tenovuo, Mikael Falck, ft OMT ja Niklas Särkilahti, ft OMT.

Niin ikään kesäkuussa on faskioihin perehtyneille mielekäs kurssi, kun Andrea Pasini ja Lorenzo Freschi pitävät kolmepäiväisen Faskia Stecco Master Class level III/Workshop FMID -koulutuksen 12. – 14.6.. Aiemmat levelit suorittaneille sopiva kurssi pidetään Helsingissä ammattikorkeakoulu Arcadan tiloissa.

Kaikkeen tähän ja jo aiemmin julkaistuihin koulutuksiin pääset tutustumaan kurssikalenteristamme, josta myös ilmoittautuminen käy kätevästi.