9.12.2021 Liity SOMTY:n jäseneksi

SOMTY:n jäsenenä saat monia etuja, kuten kahdesti vuodessa ilmestyvän Manuaali-lehden, jäsenhintaiset kurssit ja tapahtumat, pääsyn jäsenalueelle, jäsenkirjeet sekä muita vaihtuvia etuja. Varsinaiset jäsenet voivat lisäksi äänestää kevät- ja syyskokouksissa sekä asettua ehdolle luottamustehtäviin.

Manuaali-lehti on manuaalisesta terapiasta kiinnostuneiden tietopaketti, jossa julkaistaan vaihtuvien kirjoittajien asiantuntevia artikkeleita. Lehti ilmestyy kahdesti vuodessa ja se toimitetaan kaikille jäsenrekisterissä oleville kotiin kannettuna. Aiemmin ilmestyneet Manuaali-lehdet ovat jäsenten luettavissa omt.org-sivujen jäsenalueella.

Jäsenhintaiset kurssit ja tapahtumat. Monet SOMTY:n järjestämät kurssit ja tapahtumat ovat jäsenille selvästi edullisempia kuin ei-jäsenille. Vuonna 2022 SOMTY:n jäsenet pääsevät muita edullisemmin esimerkiksi tammikuussa järjestettävälle dissektiokurssille sekä toukokuiselle TOP 30 DN -kurssille. Myös perinteisille Syysopintopäiville jäsenet pääsevät muita edullisemmin.

Jäsenalue omt.org-sivuilla sisältää jo aiemmin mainittujen Manuaali-lehtien digiversioiden lisäksi tutkimustiivistelmiä, luentotallenteita ja listauksen voimassa olevista jäseneduista. Jäsenalueelle pääsee kirjautumaan https://omt.org/jasenalue. Salasana jäsenalueelle löytyy aina uusimmasta jäsenkirjeestä.

Jäsenkirje on ajankohtainen katsaus SOMTY:n tapahtumista ja kuulumisista. Kirje lähetetään jäsenten sähköposteihin 6-8 kertaa vuodessa.

Vaihtuvat jäsenedut ovat SOMTY:n yhteistyötahojen tarjoamia alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista. Voimassa olevat edut voi tarkistaa jäsenalueelta.

 

SOMTY:n jäsenyys maksaa 55 euroa/kalenterivuosi. Liittymällä jäseneksi joulukuun 2021 aikana saat ensimmäisen jäsenlaskun vasta tammikuussa. Fysioterapiaopiskelijoille SOMTY:n jäsenyys on ilmainen ensimmäisen kalenterivuoden ajan, jonka jälkeen jäsenyys maksaa 15 euroa/kalenterivuosi.

Tutustu lisää eri jäsenyystyyppeihin oheisesta linkistä:

Liity jäseneksi

Mikäli jäsenyyteen liittyvistä asioista herää kysyttävää, voit olla yhteydessä SOMTY:n toimistoon. Palvelemme somty.sihteeri@omt.org ja puh. 03 273 1320.