Kevätkokous ja sen yhteydessä oleva jäsenten oma ilmaisluento järjestetään 18.5.2019.

SOMTY:n kevätkokous järjestetään 18.5.2019 Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä. Aloitamme kevätkokouksen klo. 13.30, ja kevätkokouksen jälkeen voi jäädä kuuntelemaan jäsenille suunnattua luentoa Kohti kohdennettua whiplash-kuntoutusta. Kevätkokoukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mutta luennolle jääviltä toivomme ilmoitusta osallistumisesta, jotta osaamme varata oikean määrän tuoleja sekä tarjottavaa.

Kevään myötä on aika pitää taas SOMTY:n kevätkokous. Kokous järjestetään Sokos Hotel Predisentissä Helsingissä 18.5.2019 klo. 13.30. Kaikki jäsenemme ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan sekä jäämään kuuntelemaan Niklas Särkilahden luentoa kokouksen jälkeen.

Niklas Särkilahden luennon aiheena on Kohti kohdennettua whiplash-kuntoutusta. Kevätkokoukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mutta luennolle jääviltä toivomme ilmoitusta osallistumisesta. Ilmoituksen voit tehdä alta olevan linkin kautta. Ilmoitathan myös ruokarajoitteesi, jotta osaamme huomioida ne mahdollisen tarjoilun yhteydessä.

 

Alkuperäinen kokouskutsu löytyy Manuaalista 01/2019.

 

Kevätkokous 2019

Aika:      18.5.2019, klo. 13.30

Paikka: Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatienkatu 4, 00100 Helsinki

Esillä: Sääntömääräiset asiat

 

Kokouksen jälkeen mahdollisuus jäädä kuuntelemaan luentoa.

Muutokset mahdollisia.