22.9.2020 Liity jäseneksi nyt, loppuvuosi 0 €

Jos et vielä ole SOMTY:n jäsen, on meillä sinulle hyviä uutisia! Saat loppuvuoden 2020 jäsenyyden ilmaiseksi kun liityt jäseneksi nyt. Nauti sen mukanaan tuomista eduista ja ensimmäinen jäsenlasku (55 €/kalenterivuosi) tulee vasta ensi vuonna. SOMTY:n jäsenenä saat mm. Manuaali-lehden kotiisi kahdesti vuodessa, jäsenhintaiset kurssit ja tapahtumat sekä pääsyn jäsenalueelle. Jäsenalueella tarjolla on aiemmin ilmestyneet Manuaalit, videotallenteita, tutkimustiivistelmiä...

SOMTY:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä manuaalisesta terapiasta kiinnostunut fysioterapeutti. Edellytyksenä on myös Suomen Fysioterapeuttien jäsenyys. Muilla asiasta kiinnostuneilla ja yrityksillä on mahdollisuus liittyä kannatusjäseniksi. Opiskelijajäseneksi voivat liittyä Suomen Fysioterapeuttien opiskelijajäsenet. Haluttaessa opiskelija voi liittyä Suomen Fysioterapeuttien opiskelijajäseneksi myös SOMTY:n kautta. Opiskelijajäseniltä ei peritä jäsenmaksua SOMTY:n jäsenyydestä, mutta heidän on maksettava Suomen Fysioterapeuttien opiskelijajäsenmaksu.

Liittyminen:

Voit täyttää liittymiskaavakkeen sähköisesti Suomen Fysioterapeuttien sivuilla, tai ladata kaavakkeen koneellesi, täyttää sen sekä lähettää toimistollemme. Kannatusjäseneksi liittyessäsi ota yhteyttä suoraan SOMTY:n toimistoon.


SOMTY, Hallituskatu 11 C, 33200 Tampere. Puh. 03 273 1320

somty.sihteeri@omt.org