21.9.2023 Merja Soanjärvi valittu kannustusrahan saajaksi

Suomen fysioterapeuttien yhdistysten kannustusraha on myönnetty tänä vuonna Merja Soanjärvelle SOMTY:n ja Keski-Suomen fysioterapeuttien ehdottamana.

SOMTY ehdotti Merjaa seuraavin saatesanoin:

Merja on pitkän kokemuksen omaava OMT-fysioterapeutti ja tuki- ja liikuntaelinfysioterapian kouluttaja, joka on lisäksi edustanut fysioterapeutteja hienosti mm. valtakunnan median julkaisuissa. Kouluttajana Merja on rautainen ammattilainen ja monipuolinen tuki- ja liikuntaelinfysioterapian osaaja, erikoisalueenaan alaraaja, hengitys ja pilates. Hän on esimerkillisesti pitänyt ammattitaitoaan yllä OMT asiantuntijarekisterin vaatimusten mukaisesti ja siten kehittänyt jatkuvasti omaa osaamistaan. Merja tekee hienoa työtä monien yhteistyötahojen kanssa, joista yhdistyksemme on yksi.

Perusteena kannustusrahalle haluamme huomioida Merjan pitkän linjan työn ja edustamisen fysioterapian puolesta puhujana, sekä kiittää kautta linjan tehdystä koulutustyöstä niin fysioterapian vasta-alkajille kuin kokeneemmille terapeuteille. Haluamme osaltamme kannustaa Merjaa jatkamaan hänen tinkimätöntä työtään fysioterapian eteenpäin viemiseksi ja tunnetuksi tekemiseksi, niin fysioterapeuttien, fysioterapiaopiskelijoiden, lääkärien ja asiakaskunnan keskuudessa.

Teemu onnitteli ja kukitti Merjan tänään alaraaja-kurssilla yhdistyksen puolesta. Lämpimät onnittelut Merja.