16.1.2023 Valokuvakilpailu

Valokuvakilpailun säännöt

Kilpailu on suunnattu fysioterapeuteille, mutta kilpailuun voi osallistua kaikki valokuvauksesta kiinnostuneet. Kuvan aiheena tulee olla tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia.

Kilpailuun voi lähettää digikuvia, jotka on otettu vuoden 2022 tai 2023 aikana. Kilpailuun osallistuva voi lähettää enintään 5 kuvaa.

Kilpailuun osallistumisen ehtona on, että Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian Yhdistys ry saa veloituksetta käyttää kuvia jäsenlehti Manuaalissa, jäsenkirjeissä, yhdistyksen tapahtumien viestinnässä ja markkinoinnissa myös sosiaalisessa mediassa sekä valokuvakilpailusta viestittäessä. Kuvia käytetään ainoastaan em. tarkoitukseen eikä niitä myydä tai välitetä muuhun käyttöön (rajattu käyttöoikeus). Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian Yhdistyksellä on oikeus muokata kuvia ja käyttää osia lähetetyistä kuvista yllä mainittuihin tarkoituksiin.

Tekijänoikeudet ja omistusoikeus kuvaan säilyvät kuvaajalla. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan kuvaajan kanssa erikseen. Kuvan lähettäjällä pitää olla lupa kuvauksen kohteena olevalta henkilöltä lähettää kuva ja myös kuvan julkaisuun Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian Yhdistyksen erikseen yllä mainituissa tarkoituksissa, jos kuvissa esiintyy tunnistettavia henkilöitä.

Kuvien tekniset vaatimukset:

  •         tallennusmuoto jpg, mahdollisimman hyvä laatu 

Kuvien lähettäminen kilpailuun:

Kuvat lähetetään sähköpostilla 14.2.2023 mennessä osoitteeseen pj@omt.org

Kuvista tarvitaan seuraavat tiedot:

  •         kuvaajan nimi, sähköposti ja puhelinnumero
  •         kuvalle haluttu nimi sekä tieto, missä ja minä päivänä kuva/kuvat on otettu, kuvattavan nimi ja yhteystiedot, jos henkilö on tunnistettavissa
  •         suostumus, että Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian Yhdistys saa käyttää lähetettyjä kuvia veloituksetta kilpailusäännöissä mainittuun tarkoitukseen ja kuvan/kuvat julkaista ennen kilpailuajan päättymistä. Sekä julkaistuissa kuvissa saa käyttää kuvaajan nimeä.

Yhdistyksen nimeämä raati valitsee voittajan ja voittajakuva sekä ottaja julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla 1.3.2023. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Palkintona voittajakuvan ottajalle 100 euron lahjakortti Intersportiin.

Tietoa kilpailusta saa jakaa vapaasti.

Onnea kilpailuun!